Úvodní slovo

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Ahoj lidi - malí, velcí, krátcí, tencí, zlobivci i andílci!

Určitě jste slyšeli onu novinku, která se týká vedení SK. Ally odstoupila a její místo převzala šikovná Ditka New. Přeji ji, ať zažije krásné chvíle při pečování o náš školní časopis, chuť do práce a plno vytrvalosti a odhodlání. Spolu s Arielkou Snape tvoří nový vedoucí tým Slídivého kukátka. I přesto vězte, že toto není jedinou změnou. Jsem tu totiž já, redakční šotek, který si laškovně vypůjčil toto úvodní slovo.

Co vše můžete od takového redakčního šotka čekat? Především se nelekejte – nejedná se o dalšího člena vedení SK. Budu se starat o stálé i nové přispěvatele do Kukátka. Můžete se na mě obracet o radu týkající se rubrik SK a gramatických či slohových problémů – můj brloh je vám od této doby k dispozici v hradních prostorách u sekce Slídivého kukátka.

Bude na vás, zda se budete chtít poradit či něco prokonzultovat. Mou hlavní úlohou se totiž stává správa systému, který bude spravovat odměňování přispěvatelů (redaktorů) i mimo systém bodování.

Slídivé kukátko si váží všech, kteří se rozhodnou zapojit, přispět svým brkem, proto věříme, že vás odměny i mimo systém bodů (o kterých se dozvíte brzy) potěší.

Za Slídivé kukátko váš redakční šotek Ally

2 komentářů:

  1. Any Sargo

    Tak šotek ano? :-O :D

    Přeju vám spoustu úspěchů v nové sestavě, a snad vám to bude klapat stejně dobře jako doteď, klidně i lépe :)

    A teď hurááá na články! :)

  1. Allynka

    Skříteček, co jiného se dalo čekat. ;D

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)