Karamelová bitka

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

Dne 18.2. rozpoutala Kikki v koleji Mrzimor karamelovou, nebo by se dalo také říci cukrovou, bitku. Je mi líto těch, kteří o ni přišli, protože byla fakt úžasná. Nejdříve se koulovali Kikki s Emily Witn, Itorym a mnou (riki). Pak se zapojila i Hay Hay, která v průběhu bitky ztratila paměť a Lilly Tonksová. K tomu se ale dostaneme později. Ještě dříve, než ztratila Hay Hay paměť, po mě hodila Hay Hay ponožku, která mi vlétla přímo do pusy. Byla docela odporná a tak jsem ji vyplivla. Je asi jasné, že jsem potom jako divá házela po Hay Hay koule.

Potom si vzal Itory hrnec, který později hodil po Hay Hay a doufal, že ho chytí. Bohužel ho nechytila a náhle ztratila dočasně paměť. Hrnec ji trefil do nosu, i když se vám bude možná zdát, že do hlavy. Hay Hay nevěděla, kdo je. Nakonec si myslela, že je veverka Zrzka. Nevěděla, co je to kouzelnická hůlka. Po chvíli se rozzářila a zeptala se, jestli nemáme oříšky anebo kde jsou stromy. Itory chtěl běžet pro psychiatra, ale nebylo ho zapotřebí. Nakonec jsem prohlásila: Tu ponožku si vyprošuji, veverko Zrzko. Víš, nejspíš ses pomátla, ale trochu ti vrátím pamět.

Vykouzlím balvan a hodím ho po ní. Najednou vstane a paměť má úplně živou. Ajaj, bohužel si pamatuje i ten šutr. Očekávám dělovou ránu do hlavy, ale místo toho mi děkuje. Vypadá jako andělíček a v tom po mně hodí kouli. Přímo do pusy. Mňam, ta byla lepší, než ta ponožka.

Pamatovala si vše, co prožila jako veverka Zrzka. Nakonec mi poděkovala a já jsem jí na to odpověděla, že by mi to mohla vynahradit. Začnu po ní jako divá házet kuličky karamelu. Potom bohužel došel karamel a tak Emily pronesla: *Už nemá kuličky a tak jde k hrnci.* Nic tam není.  Škoda. Ale znovu už to nedělejte. Candy se těch koulí bojí.  *Ukáže na klubíčko, které kňučí v mé posteli.*

Nakonec ale bitku zachrání Kikki: Počkat *mávne rukou, aby všichni přestali házet.* Ukaž? *starostlivě se podívá, namíří na nos a pronese Episkey! Nos se spraví, dál zamáčkne bouli, dokud není zcela vylezlá.* Paměť se jí každou chvilku vrátí, je to obyčejná krátkodobá ztráta spojená s tím, jak se praštila do hlavy.

*oddechne si, že to není nic vážnýho.* Teď si na chvilku sedni, pokud se ti motá hlava, ale musím říct, že vy ve Zmiju jste nemálo praštění. Když jsem tam byla na výměňáku, obarvili mi vlasy na růžovo. *vyčaruje další kotel a rozehřeje cukr. Začaruje, aby se doplňoval a udržoval si stejnou teplotu.*

Jasně, Lily, *mrkne na ni a společně hážou po ostatních*
později ještě dodá: Aj, promiň, to jsem přeslechla. *Vytvoří kolem Candy bublinu, kterou neprojde vůbec nic, kromě lidské ruky* Už se bát nebude, neboj. Ani jedna ji už netrefí.

 Hay Hay odpověděla: *začne se olizovat od karamelu* Mňam, ten je dobrej... Tak dík za nápad s těma koulema, u nás to bude jahodová tvrdá kašička na házení. Protože u nás je jen furt nuda...   *koukne po lidech* Nevadilo by vám, že pustím fretku Nastěnku, pejska Rykýnka a sovu Lízu?

My jí odpovíme, že to nevadí a začneme plánovat, jakou bitku uděláme příště. Že by to byla rajčatová, nebo vajíčková? Nakonec ale rozpoutáme vodní.

Tak tady vidíte, jak si můžete užít bez ředitelky koleje.
Doufám, že se Hay Hay u nás v Mrzu líbilo a že se k nám podívá někdy do budoucna zase.

riki, Mrzimor

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)