Hradní detektiv

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

Ahoj kouzelníci, připravil pro vás článek Hradní detektiv. Zde budu pátrat po všem, co se v hradě událo, dnes si probereme téma z 30.1. Proč až tak dávné téma? Článek je nový a my si rozebereme varování od Anny ze Zmijozelu, které bylo nahlášeno jako hoax.

Anna vyvěsila zprávu o údajném „viru“ zhruba v šesti místech hradu, včetně vývěsky. Zpráva obsahovala hlouposti, jako například, že budete mít zformátovaný počítač a podobně. Mně se podařilo najít úryvek Anniny zprávy do ředitelny, takže je celkem logické, že Anně někdo varování poslal, ona uvěřila a chtěla varovat ostatní. Nepochybně server hoax neznala, nejspíš nebyla ani znalec počítačů, protože vir byl jen hoax, jak bylo již řečeno. Toto je ta zpráva z ředitelny:
já se omlouvám,asi 7krát jsem vylepila varování kvůli viru co ničí hard disk.Prosím o pochopení nemyslím to zle,chci lidi varovat.Děkuji za pozornost

Corco Arta vydal trest za spamování, což bylo spravedlivé, protože vývěsku čte snad každý obyvatel hradu, takže nejspíš stačilo napsat varování jen jednou, a to i když nebylo pravdivé. Trest nebyl moc přísný, což není divu, protože se Anna dokonce přiznala a omluvila již před vydáním trestu. Podle mě je tedy hloupost kohokoli odsuzovat buďto za „nespravedlivý“ trest, či „přehnané“ spamování. Výsledek pátrání tedy je:

Anna nevydala úmyslně falešné varování,
Corcův trest není nespravedlivý.

Těším se na vás příště.

Luccy z Havraspáru

4 komentářů:

  1. Anonymní

    Už vím proč ses ptala ;-)
    Anna

  1. Luccy

    Ano, přesně proto jsem se ptala ;)

  1. Corco

    "Anna nevydala úmyslně falešné varování,
    Corcův trest není nespravedlivý."


    To je takové tvrzení na všechny strany... (Jeden si z toho nemůže udělat nějaký závěr.) Neuvažuješ o politické kariéře? :P :)

  1. Luccy

    Corco, to bylo kdysi.. Ale znám jednoho kluka, jeho maminka byla právničkou a zbili ji. On od té doby není moc milej a to já vážně nechci. Jinak někteří politici se pak chovaj ke svý rodině jak u soudu :D Jinak s tím závěrem i Anna souhlasila, navíc takhle si nikdo nemá na co stěžovat :P :D

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)