Jaro se blíží

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , , ,

Ahoj! Tak jsem pro vás připravila další článek, který se tentokrát týká jara. Svátek svatého Valentýna už je za námi, tak se podíváme před sebe.


Zima je zatím jak v prosinci, ale sníh už roztává, havrani odlétají, lyžaři se vracejí. Ještě všude nejsou travnatě zelené stromy, čerstvá tráva a vůně pěstovaných květin, ale jaro se k nám rychle a nekontrolovatelně blíží. V tomto článku najdete, co se mění a také typy, jak využít příchodu jara. Všemu živému, co je venku, se vrací původní barva, aktivita a ti, co přes zimu spí, se probouzí.

No a teď k tipům:

1) Odstřihněte punčocháče. Jak? To je na vás. Například odstřihnout chodidla a vytvořit si návleky, nebo podkolenky.

2) Kupte si výrazné a zářivé oblečení. Třeba v obchůdku Hábity pro každou příležitost. Jasně žluté nebo oranžové šály k červenému, až hnědému kabátu. To vás nikdo nepřehlédne a krása taky nebude chybět.

3) Čapky, klobouky a náramky. Jdeme do toho ve velkém, ne? Křiklavé nebo ladící, to je jedno, ale rozhodně to bude bomba.

4) Básničkaření. Divné slovo, že? Je jaro a spousta příležitostí, tak proč nevymyslet nějakou na jaro?

5) Déšť - náš kamarád. Co to? No, když prší a svítí slunko, je zábava sundat si bundu nebo mikinu a začít tancovat nebo zpívat! A rozhodně to NENÍ trapné.

6) Veselá příroda. Usmívat se a vesele poskakovat. Přijde vám to možná jako dětinské, ale vaše okolí to rozzáří.

7) Náhrdelníky s květinami – růžové, skleněné nebo plastové kytičky, ne moc křiklavé. Ladící jsou nádherné.

8) Spousta zeleně - pokojové rostliny, menší palmy do pokoje. Nádhera, že ano?

9) Domácí recepty - vymýšlejte vlastní jahodové jogurty, ořechové zmrzliny nebo domácí brambůrky! Může to být zábava s oblíbeným jídlem.

10) Pusťte se do byznysu - znáte Receptář prima nápadů? Vymyslete něco svého! Nadační fond, televizní pořad, rádiový kanál, časopis JARO (například) nebo vymyslete film! Jaro byznysu nahrává do karet.

To by bylo deset jarních tipů. Děkujeme, že jste s námi!

Luccy, Havraspár

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)