Odpůrci Harryho Pottera znovu protestují!

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

Není to dlouho od doby, kdy si členové společnosti BdP (Blesk do Pottera) stěžovali na Potterovu jizvu, která je dle jejich předložených důkazů pouze klikatá čárka nakreslená fixem. Nyní mají další stížnost, kterou chtějí předat na Ministerstvo kouzel.

Členům BdP se nelíbí, že na knize, která je zveřejněna i pro mudlovský svět, je jméno Harryho Pottera. Stejně tak se naváží do poznámek, které provázejí obsah celé knihy.
Setkala jsem se s vrcholnou členkou BdP Elizabeth Parkinsonovou, která mi na všechny mé otázky trpělivě odpovídala, jako bych byla pětileté dítě.

Slečno Parkinsonová, mohu se zeptat, proč vám tolik vadí podepsané jméno Harryho Pottera na knize Fantastická zvířata a kde je najít?
Ale slečno, uvědomujete si vůbec závažnost situace? Podívejte. Přijde mudla a koupí si knihu z kouzelnického světa. První, s čím bude obeznámen, je fakt, že v kouzelnickém světě žije jakýsi Harry Potter. Ano, mnozí jeho zastánci a fandové se domnívají, že právě jméno tohoto kouzelníka je to, co by měl mudlovský svět vidět jako první. Proč? Vždyť ani nic moc významného neudělal. Ani jeho triumfální porážka Vy-víte-koho nebyla tak úplně jeho zásluhou. Doporučuji všem čtenářům přečíst si pár článků z brka Rity Holoubkové, které následovaly po této dokola omývané události.

Velmi zapáleně bojujete také proti poznámkám, které zanechali v této knize přátelé Harryho Pottera, i on osobně. Mnozí tvrdí, že jde o zajímavé zpestření, vy ale protestujete. Jaký je důvod?
Opravdu tomu říkáte zpestření? Ty stupidní poznámky jsou zpestřením? Hned na první stránce si lidé přečtou o tom, jak si studenti kupují bomby hnojůvky. Tímto se projevuje úroveň dnešního studentstva.

Je něco, co byste chtěla vzkázat čtenářům?
Ano, to bych opravdu chtěla. Jestli jste také kouzelník na úrovni, který chápe, že pan Potter je obyčejný ničema a vejtaha, tak nás přijďte podpořit do atria Ministerstva kouzla.

Any Sargo, Havraspár


4 komentářů:

  1. Luccy

    Dobrý článek ;) :D

  1. moštoska

    BDP se nikdy nevzdá! Potter je vejtaha!

  1. Anonymní

    Kdyby Potter nezabil Voldemorta tak ste mrtví.
    A taky se to může brát tak že když nemáte rdi Pottera tak
    podporujete Voldemorta.
    A ano říkám jeho jméno!!!!
    carolyne

  1. Anonymní

    A young people have an utter send as they simply hopped ones own technique as a result of actually zero for you to 100. https://imgur.com/a/RrpSC9w https://imgur.com/a/waV5WlB https://imgur.com/a/ZVRPRNa https://imgur.com/a/MoVxIrn https://imgur.com/a/uz7DSpw https://imgur.com/a/1txceQ7 https://imgur.com/a/j5PRF5e

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)