Měsíční Fénixové

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Je to už dlouhá doba, co vyšel nějaký článek týkající se týmu Měsíční Fénixové. Někteří možná pojali podezření, že tento tým usnul na vavřínech. Ti, kteří však řádně sledují dění na hřišti, nebo alespoň Vývěsku pro obyvatele hradu, vědí, že ve fénixech se stále něco děje.

Nejdříve něco málo z historie. Když já nastoupila na post střelce, byla kapitánkou Xinji z Havraspáru. V té doby byl však tým zabředlý ve špinavosti jménem neaktivita. Z tohoto hnusu nás však vytáhla nová kapitánka Michelle Linn z Mrzimoru. Na postu kapitánky byla poměrně dlouho, udržovala tým aktivní. Jenže to vyžadovalo neustálé nováčky, kteří zase brzo odběhli.

Po nějakém pátku předala kapitánské žezlo Any Sargo z Havraspáru. Konečně se dostáváme do času bližšího. Z tohoto období toho vím o MF nejvíce (kdoví proč...). Any společně se Zuzabejdou  (lvíče a kapitánka druhého famfrpálového týmu Noční Hvězdy) se pokusila udělat hrubý návrh zápasu, který by se mohl uspořádat. Tento nápad byl však postupně pozapomínán.
Any si k sobě jako zástupkyni a pomocnou ruku vybrala Moštosku. Společně udržovaly tým jaksi taksi aktivní.
V době Anyina kapitánování se staly ještě dvě významné akce. První z nich byla napodobenina výměnných pobytů. Šlo takzvaně o výměnu postů, kdy si každý na 14 dní mohl vyzkoušet jiný post.
Dále to byl podvodní famfrpál (ne, že by se podvádělo, ale hrál se pod vodou). Šlo o soutěž o čtyřech kolech, která však ztroskotala na nezájmu hráčů.

Moštoska z týmu odešla a Any už neměla chuť ani sílu o něco se snažit. Pomyslnou korunu předala Diggy Mourovaté, která Fénixům vládne doteď.
Musím s radostí říct, že tým je nyní poměrně aktivní, a i když se moc trénovat nechce (to bude tou zimou), tak přesto se tam často něco děje.


Postupně jsem vzpomínala a dala dohromady to, co se domluvilo se Zuzkou. Bohužel tento nápad není tak dobrý, jak se zdálo ze začátku.
Kdyby měl někdo nějaký návrh, jak zápas udělat, tak pište. My se také ještě na toto téma pobavíme. Třeba se i někdy historicky první zápas odehraje. Doufejme. Už by to nějakou famfrpálovou vzpruhu chtělo!

Any Sargo, Havraspár

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)