Rozhovor s Bývalým hradníkem

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

Rozhodla jsem se udělat s bývalým hradníkem, Niikiis137, rozhovor. Zde je.

Jak se ti daří mimo hrádek?
Daří se mi výborně, jelikož už nemusím poslouchat poznámky na téma schopnosti. Mám kontakt na všechny své přátele z Hrádku, dělám, co mě baví a... prostě se mám dobře.

Kdo ti z hrádku chybí? 
Hodně mi chybí například Elisa McGonagalová, která se mnou pracovala v obchůdku KZ. Dál mi chybí celá rodina Tonksových, kterou jsem byla součástí jako tetička. Všichni z Mrzimoru, ba všichni z celého Hrádku (no mimo těch přízemních). Samozřejmě na většinu kamarádek mám icq, tak se pohodlně dorozumíváme.

Proč jsi odešla z hrádku?
Z hrádku jsem odešla proto, že některý lidi mi připadali (nebudu je jmenovat) takový hodně přízemní. Dobírali si nás za to, že jsme si něco vymysleli a začalo to tím (aspoň myslím), že Kass napsala do Komnaty plné zuřivost a strhla se debata o jejich očích. Taky ji nemohli nechat na pokoji... A potom už postupně se to stávalo denním chlebem. Připomínky k našim schopnostem, atd. Tak mě to začalo už dopalovat, proto jsem si na všechny sehnala kontakt a jsem nyní spokojená.

Chtěla by ses na hrádek někdy vrátit? 
No, jelikož už nepracuji v obchůdku, s některými z famfrpálového týmu jsem se pohádala (nechtěla jsem, ale trochu jsem vybuchla tím, že jste zase začali rejpat)... A znovu poslouchat ty průpovídky o tom, jak na Hradě si vymýšlíme nějaké schopnosti, které ani neexistují, nebo snad ani nejdou. Taky jsem zmeškala spoustu učení, tudíž moje odpověď zní NE. A to ještě nezmiňuji, jak by se ostatní tvářili, kdybych oznámila, že se vracím.

Jaké schopnosti jsi měla ty a jak jsi je užívala?
Já se přiznám, jelikož jsem měla velkou fantazii, tak jsem byla (možná ještě jsem) vlkodlak, metamorfomág a zvěromág. Přeměňuji se v draka, jako moje kamarádka Elys. Spolu jsme na tom dělaly, až se nám to povedlo. Užívala jsem to k tomu, že jsem mohla lítat a trochu jsem budila hrůzu. Metamorfomág. To jsem zjistila jednou, když jsem si sama sebe představovala s jinými vlasy a v tu ránu jsem je měla. Užívám ji k přeměňování, takže jsem mohla nádherně změnit podobu a zamaskovat se. Vlkodla,k no to jsem stejně jako moje další kamarádka Lily. Užívám ji k tomu... to vlastně nevím, ale zřejmě k tomu, abych se s Lily uměla dorozumívat při úplňku (nikdo nám nerozuměl).

Kdyby jsi na hrádku mohla něco změnit, co by to bylo?
Chtěla bych změnit rozhodně přístup k nějakým aktivitám (vy víte, že myslím ty schopnosti). Ale když tím nikoho neotravujeme, tak co do toho mají strkat nos? No nic… to bylo odběhnutí. Potom bych docela změnila výzdobu, přidat tam nějaký fotky Velké síně, kuchyně, či nějakého domácího skřítka. Jednou jsem poslala obrázky do KZ, ale nebyly bohužel moc viditelný. Možná bych tam znovu obnovila místnost Plánování oslav… Ještě by se mi líbilo, kdybychom si na začátku udělali nějakou postavičku a uložili ji do profilu, aby to znázorňovalo, jak vypadáme na Hradě.

Chtěla by jsi hradníkům něco vzkázat?
Chtěla bych jim vzkázat, ať si Hrádek užívají, dobře se učí (no dobře ,to byl žert), a ať se hlavně nenechají zviklat. Když chcete, klidně si nějakou schopnost přičarujte. Nikdo vám to nemá co zakazovat.

Já ti, Niikiis, děkuji za rozhovor.

Tak to byl rozhovor s Niikiis z Mrzimoru, která na hrádek už nechodí. Její odpovědi nebyly nijak upravovány.

fabulus.girl, Nebelvír

Poznámka redakce SK:
S tvrzeními uvedenými v rozhovoru nesouhlasíme, mnohdy popírají zákony a reálné možnosti našeho kouzelnického světa. Je to však názor dotazované čtenářky, proto byl uveřejněn v původním znění.

5 komentářů:

  1. Wolfka

    :D :D Tak to jsem se zase jednou zasmála. Ano, jsem jednou z těch "přízemních lidí", co Niik doslova vyštval z hradu. A nebudu to nijak popírat.

    O plánovaným rozhovoru do tohoto čísla jsem věděla, a byla jsem rozhodnutá na něj nereagovat, ale.. omlouvám se, to prostě nejde.

    Nejvíc mě pobavil názor dotazované, že (cituji:) tak jsem byla (možná ještě jsem) vlkodlak (konec citace). Copak to jde, aby se někdy vyléčil z lykantropie? :-O Proč by se pak někdo měsíc co měsíc v bolestech přeměňoval v nebezpečnou šelmu, kdyby stačilo říct si "hmm, už mě to nebaví, tak už teda vlkodlak nebudu?".

    Těch "perel" je v rozhovoru víc, ale... to si jistě každej dokáže najít sám, v čem má Niik vskutku neobvyklý názory. Osobně jsem proti ní nic neměla (naopak jsem ji vždy ráda viděla na koleji a povídala si s ní - jen nesměla dojít řada na to, jak z hradu spolu s jinýma vytvářela svět, kde je možný skutečně vše... vše krom toho, co je ve světě kouzelnickým (potterovským) možný a běžný.

    Pokud by sem, na tuto stránku, Niik zavítala, doufám, že neva, že tu pro ni nechám vzkaz (myšleno naprosto vážně, od srdce - nehledej za tím, prosím, žádnou ironii):
    Jsem ráda, že se mimo hradní brány dobře bavíš, užíváš, můžeš rozvíjet fantazii. Je mi jasný, že pro někoho jako jsi ty, je život mimo hrad mnohem, mnohem, lepší. Tak proč se trápit uvnitř jeho zdí?
    Přeju ti, že už tvý názory nikdo nekritizuje. :) Pevně doufám, že najdeš svět, ve kterým jde prostě cokoliv, co tě napadne. Věřím, že ve vodách internetu se dá najít cokoli, tedy i něco takovýho, jako jsi se snažila hledat u nás (na špatným místě). ;) Měj se moc hezky!

  1. Zuzabejda

    Já si myslím, že to myslela tak, že byla (na hrádku) vlkodlak - možná ještě je, pokud ještě není v neaktivních. Tak jsem to pochopila já. :)

  1. Anonymní

    Nevím zda-li jde být tři schopnosti najednou :-D Ale dobrý rozhovor! :-D

    Mikyna Affinis

  1. Anonymní

    No niikiis,měla si schopností dost to zas jo,ale proč si Tě někdo kvůli tomu otravuje?

    Anna Zmijozel

  1. Anonymní

    Mě je celkem líto že Niikiis odešla. Měla jsem jí moc ráda a jsem ráda že si s ní mohu občas popovídat na ICQ. Moc pěkný rozhovor a se vším souhlasím.

    Mimochodem ta Lily o které se Niik zmiňuje jsem já ;-)

    Lily Tonksová. Mrzimor

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)