Veselý zvěřinec

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Kdo z vás by neznal krb, kterým se do tohoto obchůdku dostal? Kdybyste přeci jen nevěděli kam jít, tak zkuste zajít na hrádku do letaxové sítě a tam dát Veselý zvěřinec.

Proč tam vlastně zavítat? Proč ho navštívit? Jste na hrádku jen chvíli a ještě jste nikoho moc nepoznali? Nevadí. Zajděte si k nám a vyberte si společníka na dlouhou cestu.

Kdo vše vás zde obslouží? Ještě před několika dny byste zde narazili na naši bývalou vedoucí Ashley Sherpedovou, studentku z Havraspáru, která ale hrádek opustila a vedení předala mně. Další pomocnou silou je Sakura Tonksová z Mrzimoru, která na vás čeká v obchodě a na ošetřovně. Mě většinou zastihnete všude, protože jestliže nemá Sakura čas, tak za ni zaskočím. Ve zvěřinci máme hned několik místností.

Začnu tou nejobvyklejší a tou je Obchod. V obchodě budeme já a Sakura přijímat a vyřizovat objednávky. Dáme vám zvířátka, která si vyberete z naší velmi dlouhé nabídky. Musím říct, že se nestane, že byste nevěděli, co si koupit, ale nezapomeňte, že můžete mít pouze 3 zvířátka a ty nebezpečný jen s povolením, které lze vyžádat od profesora POKT.

Pokud by se vám ale stalo, že si koupíte kluka a holku a jim se narodí hned několik malých, a vy nebudete chtít žádat o povolení profesora POKT a zároveň je nechcete dát do zvěřince, aby měli jiného majitele, tak k tomu je zde další místnost nazývaná Vaše Zvířátka. V této místnosti se já osobně budu starat o zvířátka, která mi dáte do opatrovnictví. Budou pořád vaše. Budete je moct chodit navštěvovat, chodit s nimi ven a hrát si s nimi. Bude to stejné, jako byste je měli normálně, jen s tím rozdílem, že se o ně nebudete starat.

Naše další místnost je Ošetřovna. Stalo se něco vašemu miláčkovi? Porval se s někým, nebo si jen lehce ublížil? Nechcete, aby nebyl “mrzákem”, a aby měl hezký život bez dlouhodobé bolesti? Pak ho k nám doneste a milá Sakura vám vašeho miláčka s velkou péčí ošetří tak, že po pár dnech, někdy i po pár minutkách, bude zase jako rybička.

V další místnosti Rady pro zvířátka vám s velkou radostí odpovíme na jakékoliv dotazy, které budete mít. Od těch primitivních, až po ty zapeklité.

Předposlední místností jsou Stížnosti. Už název napovídá, k čemu tato místnost slouží. Jestliže si budete chtít postěžovat k tomuto obchůdku, tak tyto věty směřujte do této místnosti. Většinou každá stížnost by měla být vyřešena.

A poslední místností je Kumbál. Do této místnosti smí psát jen zaměstnanci, takže pozor na to.

Pokud byste chtěli nějaké zvířátko, které není v naší nabídce, není problém si ho objednat. Pokud ale usoudíme, že by na něj mělo být povolení, tak vám to samozřejmě řekneme co nejdříve, abyste nemuseli ztrácet čas.
Trápí vás samota? Už nemusí. Jen ve Zvěřinci najdete nejlepšího přítele. Takže hurá pro něj.


fabulus.girl, Nebelvír

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)