Harry Potter – filmová kouzla

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Blíží se Vánoce a vy jste ještě nenapsali Ježíškovi? Přemýšlíte, co by se vám mohlo hodit či líbit? Pak je tento článek jistě vhodný pro vás.

Dostala se mi do rukou kniha Harry Potter – filmová kouzla a musím říct, že jsem z ní přímo nadšená. Tedy, ona se mi nedostala do ruky náhodou. Narazila jsem na ni v Praze a zkontaktovala někoho, koho jsem uprosila, že mi ji dá k narozeninám a Vánocům současně. A tak ji tedy mám a můžu ji doporučit i vám.

Na mnoha stranách plných fotografií najdete spousty rozličného povídání o natáčení, rekvizitách, postupném měnění postav, nahlédnete do věcí, kterých byste si ve filmech ani nevšimli. Přečtete si, proč jsou některé věci zrovna takové, jaké jsou. Uvidíte, jak si tvůrci pohráli, přečtete si věci, o kterých nemáte ani ponětí. Dozvíte se i nějaké historky z natáčení, nebo třeba tajemství, proč Alan Rickman přijal roli oblíbeného profesora lektvarů, čím ho Rowla přesvědčila.

Nejen psaný text a fotografie jsou pokladem knihy. Získáte i kopii dopisu poslaného Harrymu Potterovi, několik výnosů oblíbené vrchní vyšetřovatelky, Znamení zla, nebo třeba všemi obdivovaný Pobertův plánek. Je toho mnoho, co stránky knihy a vyvedené přílohy skrývají. Určitě se vyplatí tuto knihu vlastnit. Navíc je tam i malá ochutnávka z 2. části Relikvií.

Jedinou nevýhodou knihy je její cena, která činí 800 Kč. Kniha však za to stojí.

Zde máte pár ochutnávek:













Arielka Snape, Zmijozel

1 komentářů:

  1. Anonymní

    By means of creating plenty of inquiries, not to mention requiring you to ultimately consider right answers towards these queries, you're going to get available many thoughts, difficulties, thought processes, or anything else. https://imgur.com/a/h9NFwcE http://ojpaw450j8.dip.jp https://imgur.com/a/j2cvTFq https://imgur.com/a/Bb8u3md https://imgur.com/a/QUW0mqD https://imgur.com/a/pqgp5eo https://imgur.com/a/gztP9Bk

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)