Oblíbené a neoblíbené koleje

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

Všichni, kdo se chtějí přihlásit do hrádku, rádi by určitě do Nebelvíru. Jenže když se nedostanou do své "vysněné" koleje, tak už se tolik nesnaží. Vzorným příkladem je kolej Mrzimor.

Já se do Mrzimoru dostala a smířila jsem se s tím. Ale většina lidí pak zkusí registraci znovu, protože Mrzimor není pro ně dost dobrej. V Mrzimoru je dost registrovaných, ale z toho jenom 46 má nějaké body. Docela malé číslo. V Nebelvíru je o hodně více lidí. A jenom proto, že byl v Nebelvíru Harry Pottter, tak tu kolej mají všichni "nejradši".

Už si nikdo nevzpomene třeba na výborného kouzelníka Cedrika Diggoryho. Sice nepřežil, ale byl výborný. A z jaké koleje byl? No? Z Mrzimoru. Z toho nudného, zapomenutého Mrzimoru.

Tímto jsem chtěla říci všem, že to, že se dostanete do Mrzimoru, není žádná škoda. Mrzimor prostě není žádný zapadákov. Je to kolej s dlouhou tradicí. Dokáže tam být také zábava. Navíc kolej Mrzimor je otevřena každému studentovi bez rozdílu. Zde mám úryvek o Mrzimoru:


"Nebo tě čeká Mrzimor:
máš jejich mravní sílu,
jsou čestní a vždy ochotní
přiložit ruku k dílu."

Tak vidíte, když se na to tak podíváte, zjistíte, že Mrzimor je kolej, která si zaslouží být na prvním nebo na druhém místě.

V poslední době jsem si všimla, že Moudrý klobouk hodně zařazuje do Nebelvíru. Máme hodně odvážných studentů, ale Mrzimorčátka nejsou žádné padavky! Pouze byl Mrzimor špatně pochopen. A pak si všichni říkají: „Jéé, dostala jsem se do Mrzimoru, já tam nechci bejt" a potom na Mrzimor kašlou. Jenže mi přijde, že Mrzimor trochu upadá.

Prosím ty, co se dostali do Mrzimoru: Nenechávejte Mrzimor ladem! Mrzimor je výborná kolej a může v ní být také spoustu zábavy. Mrzimor je čestná kolej.

Sakura Tonksová, Mrzimor

15 komentářů:

  1. fabulus.girl

    Sakurko, musím s tebou jen souhlasit. Já sice v nebelvíru jsem, ale nechtěla jsem tam. Já jsem chtěla do pěkného havraspáru. Řekla jsi to opravdu moc hezky Sak ;)

  1. Allynka

    Mrzimor, Mrzimor, Mrzimor! :))

  1. Anonymní

    Krásně řečeno.:-)Mě to bylo po pravdě jedno kam se dostanu.Dostal jsem se do zmijozelu a hle!Je to tam úžasný,přehledný atd...!
    Vtajpo Vtipný

  1. Anonymní

    Někdo si myslí že Zmijozel je špatná kolej ale možná se máme líp než Nebelvír.A kdo si pořád myslí že nedostat se do Nebelvíru je hřích JE PITOMEC!!!!!
    ČAO

  1. Anonymní

    No příště tam dej logo koleje o který píšeš,tohle je logo Havraspáru. :-)

  1. riki

    Super článek.Jsem z mrzimoru a myslím si že si mrzimor zaslouží více úcty.

  1. Anonymní

    Já osobně jsem do Mrzimoru chtěla o začátku. Nebelvír (boz urážky) moc ráda nemám protože ho všichni vynášej jak se dokonalej když tam studoval ten "slavný a dokonalý" Harry Potter. Na Havraspár jsem se necítila protože všicni říkají že tam jsou ti chytří což já rozhodně nejdem a Zmijozel? No nevím ten mi nijak nevadí ale nechtěla bych tam být. Nevím proč ale nechtěla. A nakonec se mi to splnilo. Dostala jsem se do Mrzimoru a jsem moc šťastná. Tímto homentem chci jen říct že Mrzinor je skvělá kolej a každý kdo nechodí na hrádek jen proto že se nedostal do Nebelvíru je pro mě PITOMEC. Bez urážkyy někoho z vás ;-)

    Lily Tonksová, Mrzimor

  1. Perenela Vanillová

    Máš to skvěle napsaný :)) Ale nesouhlasíms tím, že do nebelvíru chtěj všichni !!! V mé škole je spoustů milovníků HP světa a kupodivu ani jeden z nich nemá rád přímo Pottera. Většinou máme za olíbené postavy Snapea, Cedrica aj. Já jsem třeba původně vůbec nechtěla do nebelvíru, řekla jsem si buď Havraspár nebo Mrzimor. Ale nakonec jsem lvíče a jsem šťastná!!! :D opravdu, nemyslíte, že je jedno v jaké koleji jste? :)

  1. Anonymní

    Ano,to je promlouvající.

  1. Anonymní

    A Perenelo,to určitě nebylo napsáno jako urážka.Pouze je to tvrdý fakt oo oblíbenosti kolejí.A teď mě napadlo, Jak by byl oblíbený Mrzimor,kdyby do něj chodil Harry Potter

  1. Anonymní

    Je to dobrý..skvěle naznačila,že chce Mrzimor podpořit....

    Kyuury Takashi McFrost

  1. RAB

    taky jsem chtěla do Nebu.. a teď jsem v Mrzimoru a jsem moc ráda

  1. Anonymní

    Já chtěl do mrzimoru,ale dostal jsem se do Nebelvíru...Takže není pravda že nikdo do mrzíku nechce..Já jsem příklad.
    James Johnson

  1. Anonymní

    Já jsem chtěla do Havraspáru, nebyla jsem moc ráda, že jsem se dostala do Zmijozelu, ale teď bych ho za nic nevyměnila a vím, že je Zmijozel skvělá kolej, a velmi se liší od toho "zlého" zmijozelu, který v knihách popsala Rowlingová. Stejně je to i s Mrzimorem, na výměnném pobytu jsem zjistila, že mají smysl pro legraci a vůbec, jsou moc milí.
    Skvělý článek!
    Gitty

  1. Anonymní

    Souhlasím na 100%!!!!!!!!!! Já jsem hrdá mrzimoračka. Zprvu jsem sice byla dost otrávená (chtěla jsem do Nebelvíru ,,nečekaně'') ale později jsem (sama nevím jak) objevila tu kolej a dneska jsem fakt HROZNĚ ráda že jsem v Mrzimoru.

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)