Brněnský únorový sraz

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

V sobotu 18. února ráno se část rodiny Snapeovic – tvořená toho dne z Arielky, Ally a Cho – vydala do Vaňkovky vyzvednout jedno malé nebelvírče - Sylvians. Našly se celkem rychle a ještě rychleji ono mudlovské místo opustily. 


Poté se odebraly do mudlovského KFC, kde Syl byla Arielkou otestována, zda je opravdu čarodějka. Tímto testem nějak prošla a začaly se řešit na mozek mnohem obtížnější věci. Dostaly také papír, podle kterého měly vyluštit (nebojte, nebyl to prázdný papír) souřadnice do takového mudlovského cosi, co ukazuje, kam se má jít – mudlové tomu prý nadávají GPS.

Když měly vše hotové, opustily i toto útočiště a šly vyzvednout Saurinne, která je překvapila příchodem z úplně jiné strany, než odkud byla očekávána. Již v plném počtu se vydaly směr Snape´s Manor. Cestou si však Sau musela projít stejným testem, aby se vědělo, jestli je vůbec správně na kouzelnickém srazu.

Ally během cesty mudlovským dopravním prostředkem vystoupila a zbytek cestoval ještě o kousek dál, aby si Sau se Syl mohly najít kešku. Arielka s Cho se pak z nudy začaly koulovat (bohužel to odnesl i kostel, který stál o kousek dál), ačkoli den předtím uzavřely příměří. Času na koulování měly dost, protože Syl ani Sau si nemohly dát dohromady, že lavičky mají i část, na které drží magnet. Poté se vydaly po tom zmateném čísle, které vyluštily, a které je mělo zavést k pokladu. Vést je měla Syl, takže jednou šly i mezi keři (tedy jen někdo). Cestou potkaly i Ally, která se k nim již přidala.

Pak ale Syl dost znejistěla. To divné zařízení je vedlo přímo k mudlovské škole. Nakonec se začalo hledat v jejím okolí. Přesněji řečeno - mezi hustým živým plotem. Poklad holky našly úspěšně a vyrazily do Snape´s Manor, kde si Sau musela doplnit kouzelnické hlavolamy, které Syl s Cho udělaly už v KFC, pak se vrhly na další hru.

Postupně si zahrály Smrtijedy, Snapea, Pottera či třeba Voldyho ve hrách, které možná znáte z pořadu Partička – Otázka a Abeceda. Na řadu také přišlo poznávání hlášek z filmů a vědomostní hra o Hrádku. Schválně, kolik z vás, čtenářů, by si z hlavy (aniž byste se tam museli podívat) vědělo, kdo pracuje na ošetřovně? :P

Když konečně došlo na kouzelnické Aktivity, čas neúprosně utíkal. U těch však nezůstaly dlouho a musely se vydat zpět do centra Brna. Cestou se řešily jisté fyzikální zákony. Když jste ve vlaku a vyskočíte, doskočíte potom na stejné místo, nebo se posunete – co myslíte vy, milí čtenáři SK? Naše testy však akorát ukázaly, že vlaky mají příliš nízké stropy (že, Cho?). :D

Poté už jen doprovodily Syl na autobus, vrátily se zpátky na vlakové nádraží a jelo se domů. Sau pokračovala vlakem dál i přesto, že Snapeovky s Cho na jedné ze zastávek vystoupily.

Cho Changová a sylvians

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)