Mudlovská zábava na prázdniny

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Celý začátek prázdnin jsem jen chodila po hrádku a přemýšlela, jak se zabavit. Nakonec mi na tuto otázku odpověděla moje sestra. Přesvědčila mě, ať si koupím brusle.

Brusle jsou takové boty, které mají dole kolečka a jednu brzdu, se kterou se stejnak nedá brzdit, a ta kolečka vás právě nesou dál. Vlastně v nich chodíte, ale nezvedáte moc nohy, skoro běžíte. Nakonec mě přesvědčila a já jsem rozbila prasátko. Moje mamka se rozhodla jet se mnou, abych si prý dobře vybrala.

V tuto chvíli nelituji, že jsem ty mudlovské peníze takto utratila. Na těch bruslích je velká zábava. Třeba když máte jet do kopce a ještě proti vám fouká silný vítr. Moje sestra si ze mě dělala srandu, že jedu jako nějaký hokejista. To je zase človíček, co hraje hru s holí a s ní bouchá do nějakého míčku a jezdí po ledě na botách s noži. Pak zase, když jsem spadla, protože mi nějak do cesty skočil kamínek, že prý vypadám jako na pláži. Také se mi smála, když jsem se pak těm dalším kamínkům vyhýbala, že vypadám, jako když jsem na WC. Ale zase jsem si s ní krásně popovídala, což se stává opravdu málokdy.

Pokud tedy stále pátráte nad tím, jak se zabavit, zkuste to takto. Já toho nelituji a nikdy litovat nebudu.

Fabulus Girl

3 komentářů:

  1. Misskass

    Já jsem z mudlovské rodiny,takže brusle u mně nechybí,dokonce na nich jezdím i do školy :D ptáte se proč? no to je jasný!...nebaví mě chodit :D :D :D

  1. ***************

    Já radši po nohách než na bruslích. Tam mám aspoň jistotu, že sebou nefláknu na chodník a nezlikviduju další chodce. :D To už dám přednost i kolu, ale brusle nikdy. :D

    Alex Gryffin- Fox (Na blogspotu občas komentuju, takže je zbytečné, abych to pořád přehazovala)

  1. Anonymní

    Brusle jsou pěkná věc. Dokud se nestane úraz jako mé příbuzné. Hrozně jsem si je přála, ale po tom, co se stalo mě přešla chuť. Nechci vám nahnat strach, nebo tak. Ale je pravda, že když opravdu špatně spadnete, můžete mít pěkně zkaženej život. Strávila 4 měsíce v nemocnici a v krásných 23 let zjistila, jak se cítí člověk na vozíku a doktoři říkají, že takto už zůstane. Já ale věřím, že se jí jednou povede zase stát a chodit :)

    Elis

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)