Hradní deteltiv

Posted by Slídivé kukátko Štítky: , ,

Ahoj hradníci!

Takže jsem našla svého pomocníka, tedy riki z Mrzimoru. Článků od nás teď snad bude více, témat taktéž a doufám že se budeme líbit. Určitě se těšte na články o posledních prohřešcích proti školnímu řádu, něco o školním poháru, ale víc vám neprozradím.

Články tedy nebudou docházet jen ode mě, nýbrž i od riki. V příštím článku už nebudu psát její jméno, ale agent. Stejně poznáte, od koho článek je, když se dole píše jméno. Jelikož nemám co víc psát, začneme s těmi prohřešky.


 Poslední dobou, noví hradníci urážejí a nadávají jiným a nemluvě o jménu jednoho z nich. Třeba z***123. Je opravdu trapné, že když si už vybere tak děsné a otřesné jméno, dovolí si porušit školní řád. Není zdaleka jediný, třeba Aleksandr, nebo HugoIV, nebo Niku-chan. Porušila školní řád tím, že také urážela ostatní hradníky.

Toto se stává čím dál častěji, samozřejmě nemůžeme vinit hradní radu (přeci jen nejsem žádná Rita Holoubková!), vždyť je to chyba jen těch jedinců. Proč ale? Baví je to snad, nebo si zde vylévají svůj vztek? Na toto opravdu nemohu odpovědět, avšak jeden takový případ tu kdysi byl, jistě si mnozí z vás pamatují Hay Lin. Nebudu o ní více mluvit, protože by to odstartovalo debatu, jako vždy.

Doufejme, že aspoň trochu pozastaví tyto prohřešky nová část školního řádu, týkající se neslušných jmen.

A co eseje? Myslím, že si ti, kteří pro srandu porušují školní řád, plně neuvědomují, že je čeká buď takový, nebo horší trest. A přesto je jim to jedno. Buďto trest nesplní, nebo si založí nový účet a hradní rada to po nich musí uklízet. Navíc musejí udržovat všeobecný řád a pořádek v hradě, což je jistě těžce zvladatelné a do toho ti bezohlední kouzelníci.

Takže, ještě si rozebereme znovu prvního jmenovaného, to jméno nezopakuji…

Na základě tohoto případu se hradní rada rozhodla, že do školního řádu přidají novou část a navíc ta osoba téměř spamovala, tím že neustále měnil své datum narození a navíc nadával ve své Nebelvírské koleji. Nedává smysl, proč by se někdo chtěl zviditelnit a získat pověst horší, než být dobrý, mít slušné jméno a získat si lepší pověst. Celkově se dá říci, že není tolik inteligentních lidí, kteří by zvládli něco tak nesmyslného.

Asi tak "nejoblíbenější" porušování řádu je Hradní život odstavec 2… Dále Aleksandr porušil právě Hradní život odstavec 2. stejně tak HugoIV, který se choval nevhodně zejména na své koleji. Niku-chan porušil školní řád stejně.

Závěr tedy nemůže býti jiný než: Nejčastěji se porušuje část školního řádu Hradní život, odstavec 2. a na kolejích. Navíc z toho plyne poučení (např. z***123), že ti, co řád porušují, nejsou jen ze Zmijozelu, ale i z Nebelvíru.
Loučí se s vámi Hradní detektiv! (tentokrát zatím bez agenta)

S pozdravem Luccy z Havraspáru

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)