Pražský sraz

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,


Byl to můj první sraz a v žádném případě ne poslední. Bylo to tam fakt bezva. Především jsem konečně naživo potkal několik lidí, s kterými už jsem si dlouze psal. Vidět je osobně bylo fakt něco. :-)
První Děravý kotel jsme si udělali v KFC na Florenci, kam přijela Julie Lianová, Ally a Arielka Snapeovy. Hráli jsme tam řadu fajn her. Duch - ten mi vůbec nešel; Cesta za Voldym - tam jsem dokonce nebyl poslední; Kouzelnické Activity - tam jsme byli s Toftym tuším že dokonce druzí; a nakonec oblíbené Riskuj, které připravil Tofty - tam jsem ve spolupráci s GittyHruškovou obsadil první místo se skoro šesti tisíci body. Když jsme si takhle úžasně vyhráli v káefcéčku, kde na nás pár lidí pokukovalo kvůli našim hůlkám a Toftyho hábitu. Objevil se dokonce i Brumbál (to byl nějaký hippies týpek, možná bezdomovec).
Pak už byl čas přesunout se do Muzea policie ČR, kde jsme měli strávit zbytek srazu, Jul musela jet dřív domů. Ještě že tak, protože to dalo vzniknout velice vtipné situaci, kdy jsme na Jul mávali, když už seděla v autobuse a nějací tak šestnáctiletí kluci za ní na sedadle si mysleli, že se tlemíme a ukazujeme na ně. Museli jsme asi vypadat vážně divně, protože si o nás asi mysleli bůhvíco. Zkrátka Jul Toftymu následně poslala SMS zprávu a bylo tam doslova tohle, cituji: „Ti kluci na sedadle za mnou jsou přesvědčení, že máváte jim, chválí klobouk a Jakeovi říkají slaďoušek :-D A nechápou vzkaz 5900 :-D" Vysvětlivky: Klobouk - Toftyho čepička (je to špičatý kouzelnický klobouk, kterému nedrží špička rovně nahoře, ale furt padá dolů); 5900 jsou body, které jsme s Gitty vyhráli v Riskuj!
V metru (to je takovej červík) se odpojila ještě Gitty a zůstali jsme tam já, Tofty, Ally a Ari a Vanesska Snape. Pokračovali jsme do muzea, kde byla taky spousta srandy. Hlavně když si Tofty nandal kapuci hábitu, aby vyděsil děti, co seděli v hasičském autě. Chtěli jsme ho tam vyfotit. Jo a vlastně se tam ještě připojila, sice jenom na chvíli, Turkiš97 z Havraspáru. :-) V muzeu to bylo taky bezva. Hlavně detektor kovu, kudy jsme procházeli a říkali, že u koho to pípne, ten je čaroděj. Sranda byla, když Ally nezapípala, :-D I stav kolejí byl zajímavý: Zmijozel 4 hradníci, Nebelvír 1 hradník, Mrzimor taky jeden a Havraspár dokonce 2. :-D

Sraz byl vážně super, jistě pojedu i na další :-)



Jake Mirodin Snape

3 komentářů:

  1. Anonymní

    Boží.... :) Jo, Ti týpci, na ty vzpomínám ještě teď.. :D A Brumbál a záchody.. BEST:.! A zapomněl si na slečnu se skunkem na hlavě.. :D Lidi, díky za super sraz :))))))

    Juls

  1. Anonymní

    Jasně, soutěž mezi Zmijozelem a Nebelvírem o to, kdo otevře dveře. :D
    Sraz byl parádní, až na tu zradu v muzeu! O:-)

    Ally

  1. Anonymní

    Zradu? Myslíš ten detektor kouzelnických schopností,jak jsme pípali všichni jenom ty ne? :-D :-D :-D
    Jake
    P.S. Jasně,na Paní Sunkačku jsem zapoměl....:-D

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)