Slovo redakce

Posted by Slídivé kukátko Štítky:

Milí Hradníci,

máte před sebou nové číslo Slídivého Kukátka. Najdete v něm vzpomínky na některé Hradní srazy, Vaše básnická dílka, avizované ankety a také speciální soutěž spočívající v povídce na pokračování i mnoho dalšího. Doufám, že v říjnovém čísle najdete zábavu i ponaučení :).



Jistě jste si všimli, že ze všech funkcí odešla má předchozí spolupracovnice, šéfredaktorka Lea Julie Novaluna. Chtěla bych jí poděkovat za všechnu práci, kterou pro Kukátka odvedla, za výpomoc ve všech věcech, které jsme spolu dělaly a za ochotu spolupracovat. Díky.
Vzhledem k tomu, že SK je docela náročné na vedení, chtěla bych Vám představit naši novou redaktorku, Ally Nimet Snape. Ally mi vypomohla již s tímto číslem, zrealizovala pro Vás povídku na pokračování a všemožně pomáhala i s technickými záležitostmi. Vítám ji opět ve vedení :)!

Opět Vám připomínám, abyste nezapomněli shlédnout také titulní stránku čísla, okomentovat všechny články, vyjádřit svůj názor, zasoutěžit si ve všech soutěžích a hlavně připsat články do listopadového, halloweenského čísla :).

Přeji Vám příjemný zážitek při čtení,
Mia Lovegood

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)