Úvodní slovo

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Milí čtenáři,
přinášíme vám další číslo vašeho oblíbeného časopisu. Toto číslo je zároveň poslední v takové formě, na kterou jste byli dosud zvyklí.

Jelikož nám stále ubývá autorů a proto již nemůžeme vydávat nové číslo každý měsíc, neboť se stane, že na článek od vás čekáme více jak měsíc, budeme muset změnit formu SK. Toto číslo je tedy poslední, které vyjde jako celek.

Příště již nebude vycházet další číslo, ale článečky od vás budou přibývat postupně, tak jak je zašlete. K této změně nás vede i to, že když čekáme, až se článků nastřádá více, aby bylo číslo možné vydat, některé z nich (ty dříve poslané) již nemusí být aktuální.

Doufáme, že vám tato změna ve vedení časopisu nebude vadit a zachováte nám svoji přízeň. Každopádně pište, pište, budeme rády. Třeba zase časem, až bude článků více, přejdeme na dosavadní styl vydávání.

A co vás v tomto čísle čeká? Nějaké reportáže, dozvíte se něco z historie, Ally vám prozradí, co sbírá, dále vás Anne pozve na výlet a budete si moci přečíst i nějaké shrnutí. A mrzimorští jistě ocení článek od své kolejní ředitelky. Nebudeme vás napínat – jděte číst.


Vaše redakce

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)