Mrzimorský školní rok

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Těchto pár řádků bych ráda věnovala své Mrzimorské koleji.

Mrzimorská kolej letošní rok vykvetla do krásy a získala mnoho nových studentů, kteří se zasloužili o rozvoj koleje, nikoli jen bodově. Též se z některých vyklubaly stálice, které jsou v hrádku vidět delší dobu.

Ačkoli se může pro ostatní zdát, že vše běží v zaběhnutých vzorcích, letošní školní rok přinesl Mrzimoru několik úspěchů. Prvním z nich je umístění se pěti jezevčátek v první desítce bodového žebříčku. Tento úspěch si z minulých let nepamatuji.

Dále tu máme školní pohár. Na hrádek jsem přišla v roce 2007, kdy mrzimorská kolej byla na poslední příčce školního poháru. Během pěti let byl Mrzimor vždy poslední, jednou předposlední), pokud si dobře pamatuju. Bohužel se pořadí kolejí v pamětní síni neuchovávají, což je velká škoda. Proto jsem se setkala s tím, že jezevčím nováčkům přišlo divné, proč jsme nadšení z druhého místa. Ráda bych alespoň tímto prostřednictvím osvětlila, proč tomu tak je.

Vždy v koleji panovala dobrá nálada, i když jsme byli poslední. Nyní se parádně střídáme se Zmijozelskou kolejí o druhé a třetí místo. Hned je průběh poháru akčnější, než když má kolej jasné vítězství či prohru. V Nebelvíru i Havraspáru se letošní rok nemohli těšit ze svých úspěchů, jelikož se na svá místa dostali velmi brzy. Naše kolej, a jistě i Zmijozelská, sleduje konec školního poháru velmi bedlivě. Zde to bude velmi těsné.

Jsem ráda, že jsme v koleji mohli uvítat nové posily, které se do kolejního života a poháru zapojily velmi rychle, Dolores Fawkesová velmi rychle začala sbírat bodové úspěchy, podobně i Gina Mitchellová. Anně Laughtonové zase utíká naše Topka o pár bodíků, i když by v ní jistě byla, kdyby nebylo kolejních účtů.

Dalšími mrzimorskými studentkami, které bodují, jsou Chiara Cornelias Whittowá, JaneTimber, Andynka Swannová, Kájíík a Samantha Elizabeth Riversová – těm se podařilo nasbírat nad 200 bodíků. Mé uznání si zaslouží i ostatní, kteří na svém kontě mají nějaký ten bod, proto bych je zde ráda uvedla jmenovitě. Abecedně to jsou:

Adoráta Blacková
Baruska Tonksnová
Ben Tonks
Britney Sabalová
George Frog
Ginerva Weslovská
Jennyfer
Klear Potter Štebelová
Lev
Martin Thomas
Michalka
Niky Summer
Tygříček

V Mrzimoru se letos vyklubalo pět profesorských talentů: Ally, Leonyda, Mia a RAB, z řad profesorů odešla Dolores Fawkesová.

Dále se v koleji objevilo několik odvážlivců, kteří pomohli svými soutěžemi k rozvoji soutěží. Tento školní rok soutěže navrhly a zrealizovaly Dolores Fawkesová, RAB, Střelenka a Ally.

Vedle soutěží jsou zde i semináře, které během roku pro ostatní spolužáky sepsaly Kikki, riki, Alison DiLaurentis, Kamča Sarunnová, Ally Nimet Snape a Dolores Fawkesová.


Mrzimorskou kolej prvním půlrokem provedla Kikki jako ředitelka koleje, riki a Kamča Sarunnová na postech prefektek. V druhé polovině se vedení ujala Ally, Kikki a Mia Lovegood. Kikki po pár týdnech musela post prefektky opustit a ve vedení zůstala už jen jedna prefektka.

Mia Lovegood se během několika měsíců stala velkým přínosem pro kolej. Vždy, když bylo potřeba něco řešit, pomohla svým názorem a realizací. Naše spolupráce přinesla několik zajímavých projektů do koleje i mimo ni, další nápady čekají na vhodnější dobu.

Závěrem bych chtěla říct, že jsem na Mrzimorskou kolej a jezevčátka hrdá, odvedli velký kus práce, zapojovali se do kolejního života i školních projektů (včetně mezikolejky).


Ally Nimet Snape

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)