Soutěživý koutek III.

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Po dvou měsících přichází opět shrnutí proběhlých, probíhajících a plánovaných soutěží.

Minule jsme se rozloučili u Osmisměrky II. Od té doby bylo vyhlášeno deset nových soutěží, z nichž sedm ještě stále běží. Jedná se o nový rekord v počtu běžících soutěží – je však v plánu, aby se větší počet udržel i nadále. Doufám, že jsme se vám alespoň některou ze soutěží trefili do vkusu.

Pokud byste mezi soutěžemi nenašli žádnou, která by vám vyhovovala, máte samozřejmě možnost soutěž vyhlásit sami. Stačí, abyste mi poslali sovu s návrhem na soutěž. Bohužel, v tomto případě se nesmíte soutěže sami účastnit, ale třeba byste udělali radost ostatním hradníkům.

V polovině dubna jste se mohli účastnit kreslící soutěže, kterou vyhlásila Ally Owens Snape. Úkolem bylo ztvárnit odznaky pro autory do SK. Jak soutěž dopadla, se ještě neví, neboť v době psaní tohoto článku ještě není ukončeno hlasování.

Tři dny po vyhlášení Titulů SK bylo zveřejněno další pokračování hlášky, tentokrát již čtvrté. Snažila jsem se, aby byl obrázek jednodušší, než ty předešlé, na které se hláška vymýšlela poněkud obtížně. Jestli se má snaha vyvedla, zjistíme už za pár dní, kdy budou vyvěšeny došlé příspěvky.

Náplň další soutěže je poněkud nezvyklá. Vaším úkolem je vytvořit ikonku, kterou by ostatní mohli vyvěsit na své weby a udělat tak hrádku menší reklamu. Příspěvků mi zatím moc nedorazilo, ale třeba se to do 24. května změní.

Ve stejný den jako Ikonka byla vyhlášena i soutěž Sudoku III. Předchozí dva díly měly vcelku velkou oblibu a z letmého prohlédnutí došlých sov mohu soudit, že tento díl nebude výjimkou. Prozradím vám, že už se chystá pokračování – možná, že v době zveřejnění tohoto článku bude soutěž již vyhlášená. Tentokrát to ale nebude typické sudoku, ale sudoku inspirované Tématickými dny.

A právě Tématických dnů se týkají další čtyři soutěže. Tématem je hudba, na což se dá soutěží vymyslet opravdu dost a věřte, že číslem 4 to nekončí. V první z hudebních soutěží máte sedm krátkých ukázek skladeb různých autorů. Jedná se o klasiku, kterou by mohl znát každý hradník. Vaším úkolem je napsat vždy autora a název skladby. Druhou soutěž si pro vás připravila Any Sargo. Jedná se o osmisměrku, v níž je skryto kolem čtyřiceti slov, týkajících se hudby. Třetí soutěž, rovněž od Any, se trochu inspirovala mudly – Hrádek hledá Superstar. Jistě každý z vás tuší, o co jde, proto se nebudu o soutěži rozepisovat. Prozatím poslední soutěží, týkající se Tématických dnů, je soutěž Setkání se slavnou osobností. Jistě jste si všimli, že se na hrádku potulují různé osobnosti. Vaším úkolem je sepsat jména těchto lidí + místo, kde jste se s nimi setkali, a vše zaslat na mou sovu. Pro plný počet bodů je nutné přiložit i nějakou příhodu ze setkání – popsat svůj zážitek např. s Kissáky či Edwardem Cullenem by neměl být takový problém. Důležitou věcí je, že se osobnosti stěhují. Některé odcházejí, jiné přicházejí. Proto doporučuji poslat soutěž až po ukončení stěhování, což bude 22. 5. Z tohoto důvodu máte ještě dva dny poté možnost soutěž zaslat.

A jaké soutěže se plánují? Dočkáte se ještě několika dalších soutěží ke dni hudby. Kromě toho už mám vymyšlené soutěže k dalším Tématickým dnům – to však ještě hodně předbíhám, neboť těch se dočkáme až za delší dobu.

Více vám prozradím zase až v příštím článku, doufám však, že se vám budou soutěže líbit a účast bude hojná – abych nemusela soutěže jednou pro nízkou účast zrušit.

Ditka New, Nebelvír

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)