Úvodní slovo

Posted by Slídivé kukátko Štítky: ,

Milí čtenáři Slídivého kukátka!

Měsíc je opět za námi a s ním přichází nové číslo. Můžete se těšit na pěkné články, které nám zaslali přispěvatelé, vyhlášení výsledků soutěže a zadání nové. Věříme, že si zde každý něco najde, osloví ho.

S novým číslem vchází do platnosti i systém odměňování přispěvatelů (redaktorů) mimo bodování, o který se stará redakční šotek. Bude vyvěšen ve Velké síni a v sekci naší redakce. Systém spočívá v možnosti získat tituly SK za určitou odvedenou práci. Jejich přehled můžete shlédnout níže. Ke článkům se váže pravidlo, že se nebudou započítávat básničky ani povídky. Článek na pár řádků se také započítávat nebude. U soutěží SK se započítává odeslaná soutěž splňující stanovená pravidla (v hlasovací soutěži nemusí příspěvek vyhrát).

Další novinkou je založení nové místnosti s názvem Komnata zlatých brků. Řád zlatého brka je nejvyšší možné ocenění, které může získat pisatel článků pro Slídivé kukátko. Můžete jej získat dvěma způsoby: 1) splněním určitého počtu vydaných článků; 2) jmenováním (dlouhodobá spolupráce, přispění rozvoji SK, apod.). Když dosáhnete tohoto ocenění, objeví se vaše jméno ve výše zmiňované komnatě. Mějte však na paměti, že se vždy upřednostňuje kvalita nad kvantitou! Pokud budou vaše články kvalitní, můžete i za daleko menší počet toto nejvyšší ocenění získat.


Přehled titulů Slídivého kukátka:


Odznak začínajícího redaktora = vydání prvního článku
Odznak pokročilého redaktora = vydání 5 článků
Odznak zkušeného redaktora = vydání 10 článků
Odznak zasloužilého redaktora = vydání článků 15 článků

Řád dřevěného brka = vydání 20 článků
Řád stříbrného brka = vydání 25 článků

Řád zlatého brka = vydání 30 článků; jmenováním


Soutěže Slídivého kukátka:

Šikulova stuha = vypracování 5 soutěží
Stuha dovedností = vypracování 10 soutěží
Stuha píle = vypracování 15 soutěží


Váš redakční šotek Ally Owens Snape!

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)