Vtipálci polapeni

Posted by Slídivé kukátko Štítky:

Odbor zneužívání mudlovských výtvorů si může oddechnout. Po náročných čtyřech měsících pohotovosti a přesčasů konečně dopadli skupinu kouzelníků, kteří se bavili a intenzivně podnikali výpady na mudly očarováváním jejich vlastních přístrojů a výtvorů.

Pracovníci Odbor zneužívání mudlovských výtvorů již byli zoufalí, skupina byla dobře organizovaná a stále se jim dařilo unikat. Nadělali spoustu škody, stovkám mudlů musela být díky nim upravena paměť, což stálo čas a úsilí mnoho pracovníků ministerstva.

Skupina řádila po celé Británii, zejména však v Londýně, ministerstvu přímo za zády. Na svém kontě mají nejméně čtyřicet výtržností, jako vybuchující toalety, mizící ledničky, skákající láhve, řehtající trouby, zrcadla, kde se místo obrazu člověka, který do něj hledí, objevují duchové, poletující fritézy, utíkající hrnce, dávící se televize, zmrzlinu vyskakující z kornoutů, škrtící šály, kousavé boty a mnoho dalších.

Vrcholem jejich řádění se stal středeční útok na nákupní centrum ve středu Londýna. V noci se do něj vloupali a očarovali snad polovinu prodávaného sortimentu. Když bylo otevřeno a nahrnuli se mudlové za nákupy, nestačili se divit. Očarované věci je tak vyděsili, že v nákupním centru vypukla panika, kterou tam nezažili ani při předloňském rozsáhlém požáru. Mudlové se snažili co nejdříve dostat ven, vyděšeně křičeli jeden přes druhého, strkali se, šlapali po sobě.

Skupina kouzelníků, kteří to měli na svědomí, byla v obchodě a smáli se svému výtvoru a tuposti mudlů. Když byli povoláni desítky pracovníků ministerstva, aby situaci dostali pod kontrolu a mudlům pozměnili paměť, skupinu nalezli a předali bystrozorům.

Nyní jsou aktéři v Azkabanu, byli potrestáni za mnohonásobné porušení zákonů k ročnímu pobytu v celách. Někteří zastánci mudlů se vyslovili, že litují, že Azkabanská věznice již není střežena mozkomory, protože to by jim patřilo.


Arielka Snape

1 komentářů:

  1. Anonymní

    To nemá chybu. *usmev**usmev**usmev**usmev**usmev*

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)