Informace o letním provozu SK

Posted by Slídivé kukátko Štítky:

Milí Hradníci,

zdravíme všechny obyvatele v období letních prázdnin :). Doufáme, že si je užíváte a že postupové zkoušky Vám nekazí náladu :P.

Jak sami dobře víte, příští půl rok bude půl rokem velkých změn. A nezmění se pouze hradní výuka - v září se můžete těšit na skvělé nové Slídivé Kukátko :)), plné článků k okomentování. Změní se trochu vizuální stránka, zmizí tisíce nepřehledných rubrik. To všechno bude odstartováno zářijovým číslem, do kterého právě sbíráme články - můžete psát o čemkoliv, o zkouškách, uplynulém roce, o změnách, můžete si připravit nějaký rozhovor (se skutečnou i fiktivní postavou), napsat reportáž z prázdnin, psát deník kouzelníka na prázdninách v mudlovském světě, cokoliv. Samozřejmě můžete poslat článek na téma měsíce, které zní O úplňku. Nehledáme jen články informativní, můžete napsat nějakou básničku, nebo sepsat příběh; to vše je na Vás. Co za to? Především spousta bodíků do bodovacího poháru a do Topky. Není skvělé mít body ještě před začátkem standardní výuky? Za každý článek nabízíme až 30 bodů; za básničku povětšinou dáváme odměnu až 20 bodů.


Každé správné číslo by mělo mít nějakou titulní stránku. Proto vyhlašujeme soutěž o nejkrásnější titulní stránku pro číslo září 2013. V létě je spousta možností, jak to udělat. Nemusí to být vyloženě kresba, můžete své dílko vyfotit, protože ne vše se dá zaznamenat na papír ;). Hodně lidí jezdí k moři, tam Vám udělání a vyfocení titulní stránky nezabere moc času: stačí vyrýt něco do písku, postavit to z kamínků, větviček, nebo květin, vyfotit/nakreslit a poslat nám to na adresu sl.kukatko@gmail.com. Můžete poslat více příspěvků, Hradníci pak v hlasování vyberou ten nejpovedenější. Pokud budeme mít více prací od různých autorů, opět budou hlasovat Hradníci (když pošlete více příspěvků, budete mít větší šanci na výhru). Bodovou odměnu však dostane každý, kdo nějaký návrh na titulní stránku pošle!


A to není zdaleka poslední způsob, jak si přes léto vydělat jednoduchým způsobem body. Každý správný časopis pořádá nějakou hru, SK vyhlašuje Velkou letní soutěž :)), kde můžete vydělat až 30 bodů (pravidla a veškeré informace najdete v následujícím příspěvku a na stránkách slidivekukatko.blogspot.com).
Doufáme, že se všichni aktivně zapojíte a vyděláte tak pro svou kolej a pro sebe nějaký ten bod :).


Na závěr bychom Vás rády požádaly, abyste měli trpělivost s našimi stránkami slidivekukatko.blogspot.com. Již jsme zmínily, že je plánovaná rekonstrukce, proto některé rubriky nepojedou jak mají, avšak články najdete vždycky. Za všechny případné komplikace s webovým kukátkem se dopředu omlouváme *kytka*. Veškeré podněty ke zlepšení, kritiku, připomínky a hlavně články sbíráme na adrese sl.kukatko@gmail.com.


Pěkný zbytek prázdnin :),
Lea & Mia

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)