Slovo šéfredaktorek

Posted by Slídivé kukátko Štítky:

Milí Hradníci,

 rády bychom se Vám tímto formálně omluvily za vzniklé potíže. Jako šéfredaktorky přebíráme veškerou zodpovědnost za to, že články (a potažmo i čísla) nevycházely v uplynulém půlroce. Moc se omlouváme a do budoucna slibujeme velké zlepšení a větší zodpovědnost za náš školní časopis.

Nemá cenu chodit kolem horké kaše - prostě jsme řízení SK v druhém pololetí šk. roku 2012/2013 nezvládly - příčinou byl především čas, mudlovská škola (Lea dělala přijímací zkoušky), všeobecné starosti a musíme přiznat, také malá zkušenost - nejen s časopisem, ale i bloggerem a v případě Mii také s novým sovincem :D.

 Věříme, že si zachováme Vaši přízeň a nezapomenete odebírat SK :). Můžete se těšit v brzké době na vydání těch pár článků, které nám do sovince za minulé měsíce přišly a po prázdninách se spolu jistě setkáme už jako skvělé, pečlivé a pracující šéfredaktorky v novém školním roce, s SK nabitým články. Možná dojde i na nějaké větší úpravy, to se nechte překvapit :).
Nyní už nám nezbývá než popřát Vám mnoho štěstí a nervů v mudlovské škole při uzavírání známek, v práci, na brigádě a samozřejmě i při postupových zkouškách, NKÚ testech a OVCE. Profesorům přejeme pěkné prázdniny a dobrou náladu při vyhodnocování zkoušek. Nezapomeňte oslavit blížící se konec školního roku, třeba s ledovou kávou na lehátku a s SK v ruce :)...

 Vaše
Lea & Mia

0 komentářů:

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)