Slovo redakce

Posted by Slídivé kukátko Štítky:

Milí Hradníci,

právě se Vám do rukou dostalo nové číslo Slídivého kukátka. Doufáme, že jej oceníte :).


Za prázdniny prošlo Kukátko řadou změn, ačkoliv některé nejdou vidět. Především došlo k přeštítkování všech článků (bylo jich přes 200, takže se Mia po dodělání práce nakazila nemocí jménem štítkuitida, která se projevuje mlácením myši a míření hůlkou na obrazovku počítače + nadávání na systém štítků...). Stále ještě najdete staré štítky, ovšem už je u nich i (staro)nový. Stalo se tak proto, že Kukátko nemělo rozumné menu, ale chaotické menu. Takhle najdete všechny články roztřízené sice hruběji, ale zato přehledněji v pravém panelu.
Dále se obě šéfredaktorky snažily změnit vizáž Kukátka, avšak po hodinách marné práce usoudily, že jej nechají být tak, jak je. (Šablony jsme obě vytvořily, avšak nepřiblížily se našim snům, ba naopak byly k smíchu, raději jsme je nechaly spinkat).
Samozřejmě jsme hodně přemýšlely o tom, jak Vás navnadit, co udělat nového. Budete vídat v Kukátku pravidelné soutěže a od října také novinky, to však bude překvapení pro Vás, naše čtenáře :) (tak jo...Alespoň malá ochutnávka - od října budou v čísle i měsíční ankety :)!).
Detailně to snad popisovat netřeba. Nějaké dodělávky ještě budou, ale většinu už máme za sebou. Prosím, do komentářů nám vyjádřete svůj názor na Kukátko, co byste změnili/neměnili, apod. (rozsáhlé odpovědi hodnotíme bodíky!).

Chtěla bych se nyní všem čtenářům Kukátka omluvit, že jejich časopis vychází až takhle pozdě. Merlinužel jsem na to všechno zůstala sama, Lea nereaguje na sovičky a kdybych na ni čekala, tak číslo vyjde Merlin-ví-kdy. Já mám nyní těžké osobní období, takže se nezlobte, že mělo přednost před mým Hradním životem. Díky, Mia.

Kukátko bude nyní vycházet každý měsíc. Proto se snažte, posílejte články, kreslete, pište, skládejte a referujte, ať je o čem číst. Kukátko vytváříte především vy sami a jaké si ho uděláte, takové bude ;). Doufáme, že budeme moci mít Kukátko jako měsíčník, ne jako nahodilý plátek.
A nyní, pusťte se do čtení :).

Vaše šéfredaktorky,
Lea & Mia

1 komentářů:

  1. Anonymní

    Díky za vydání čísla. :) Kdybyste chtěly, mohla bych se podívat na tu šablonu. Trochu vypomoct s SK (bez funkce). Jak budeš chtít, Mii.

    Ally

Okomentovat

Své příspěvky podepisujte. :)